{{sol.projekterOverskrift}}

Kvalitet og uanede muligheder

Omgivet af smuk natur og få kilometer fra en af Danmarks bedste strande, er denne landejendom beliggende. Kvalitet er kendetegnet for denne ejendom der byder på over 300 m2 privatbolig, selvstændig lille lejlighed, erhvervsbygning på 476 m2 og hal på ca. 20x80 og omgivet af et fantastisk stykke land med egen sø på 8,7 ha. De bedst tænkelige rammer for den pladskrævende familie, flere generationer, dyrehold og erhverv.


SOLGT

Unik lejlighed med udsigt til slotsparken

Sjældent udbudt lejlighed med egen tagterrasse, parkeringskælder og elevator centralt beliggende i Fredensborg By. Byder på rummelig entré med adgang til badeværelse med brus. Stort opholdsrum med nyt køkken og udgang til den fantastiske tagterrasse på lidt over 100 m2 og herfra udsigt til Slotsparken, historiske smukke bygninger og det gamle vandtårn. To gode værelser og alle opholdsrum med et flot lysindfald samt nye eller renoverede gulve.


SOLGT

Landligt liebhaveri i Nordsjælland

En helt igennem fantastisk landejendom i Nordsjælland, midt i mellem Hornbæk og Gilleleje med 17 ha. Et sjældent set smukt og arkitektonisk veludført hovedhus og tre store driftsbygninger. Gode rammer for et større hestehold og erhverv hjemme. 

SOLGT

Nybyggeri fra 2017 i Fredensborg By

Moderne, lavenergi og et absolut minimum af vedligehold er kendetegnet for bebyggelsen Asminderødhave. I ét plan 138 boligkvadratmeter og en omkringliggende grund på 415 m2 med stor terrasse, højbed, cykelplads og plads til både lille trampolin og gyngestativ.
Ydermere carport med indbygget udhus.

SOLGT

Villa i landlige omgivelser i Hornbæk

Lidt ude for Hornbæk By, omgivet af smuk og uforstyrret natur er dette skønne hjem beliggende. Opført i år 2005 og i en arkitektonisk fremtræden, hvor det klassiske landlige udtryk er i perfekt samspil med forventningerne til en moderne og pladskrævende families behov. 

I alt 280 boligkvadratmeter og derudover 45 m2 garage med et disponibelt loftsrum, der oplagt kan inddrages direkte fra den primære beboelse. Den omkringliggende grund på 1.490 m2 byder på to indkørsler til den meget charmerende gårdsplads og delvise overdækkede terrasser, hvorfra solen, roen og ugenertheden kan nydes. Men særlig udsigten og solnedgangene over de bugtende marker er slående og skal opleves. 
Kr. 5.395.000

Villa i Gilleleje med plads til flere generationer

Er drømmen at bo i Nordsjælland i en by, der favner den rå og uspolerede natur, omkranset af Kattegat og samtidig rig på kultur, er Gilleleje svaret. Byen der har formået at bevare det oprindelige fiskerlejes idylliske stræder og gamle huse men samtidig en livlig turist-, handels- og fiskerby.
 
Dette hjem kan rumme den yderst pladskrævende familie, to generationer eller måske drømmen om at kunne have liberalt erhverv hjemme. Opført i 1966 og rummer 229 m2 samt 124 m2 yderst anvendelig, lys og højloftet kælder med separat indgang. Omkranset af en grund på 1148 m2 med en skøn have og et meget stemningsfuldt gårdmiljø med pool og overdækket terrasse.

Kr. 4.445.000

{{sol.projekterLilleBoksOverskrift}}

Skriv til os

Når du indesender denne formular, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om din henvendelse.