{{sol.projekterOverskrift}}

landligt liebhaveri

Drømmen om den perfekte landejendom 20 min. nord for København findes her. I de mest idylliske rammer midt mellem Fredensborg og Hørsholm, er denne unikke ejendom beliggende. Ejendommen er opført i 1864-1920 og i 2002-2007 gennemrenoveret ude som inde, og fremtræder i dag moderne og med sjælen intakt. Omgivet af 8,6 ha kuperet landskab med hestefolde, naturlige skel, 50x30 ridebane med fiber/grus bund, ridehus, rotunde og idyllisk sø med egen bro, hvorfra stilheden og solnedgangene kan nydes uforstyrret.


Pris kr. 16.650.000 

kvalitet og uanede muligheder

Omgivet af smuk natur og få kilometer fra en af Danmarks bedste strande, er denne landejendom beliggende. Kvalitet er kendetegnet for denne ejendom der byder på over 300 m2 privatbolig, selvstændig lille lejlighed, erhvervsbygning på 476 m2 og hal på ca. 20x80 og omgivet af et fantastisk stykke land med egen sø på 8,7 ha. De bedst tænkelige rammer for den pladskrævende familie, flere generationer, dyrehold og erhverv.


SOLGT

unik lejlighed med udsigt til slotsparken

Sjældent udbudt lejlighed med egen tagterrasse, parkeringskælder og elevator centralt beliggende i Fredensborg By. Byder på rummelig entré med adgang til badeværelse med brus. Stort opholdsrum med nyt køkken og udgang til den fantastiske tagterrasse på lidt over 100 m2 og herfra udsigt til Slotsparken, historiske smukke bygninger og det gamle vandtårn. To gode værelser og alle opholdsrum med et flot lysindfald samt nye eller renoverede gulve.


SOLGT

{{sol.projekterLilleBoksOverskrift}}

Skriv til os

Når du indesender denne formular, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om din henvendelse.