{{sol.projekterOverskrift}}

Kvalitet og uanede muligheder

Omgivet af smuk natur og få kilometer fra en af Danmarks bedste strande, er denne landejendom beliggende. Kvalitet er kendetegnet for denne ejendom der byder på over 300 m2 privatbolig, selvstændig lille lejlighed, erhvervsbygning på 476 m2 og hal på ca. 20x80 og omgivet af et fantastisk stykke land med egen sø på 8,7 ha. De bedst tænkelige rammer for den pladskrævende familie, flere generationer, dyrehold og erhverv.


SOLGT

Unik lejlighed med udsigt til slotsparken

Sjældent udbudt lejlighed med egen tagterrasse, parkeringskælder og elevator centralt beliggende i Fredensborg By. Byder på rummelig entré med adgang til badeværelse med brus. Stort opholdsrum med nyt køkken og udgang til den fantastiske tagterrasse på lidt over 100 m2 og herfra udsigt til Slotsparken, historiske smukke bygninger og det gamle vandtårn. To gode værelser og alle opholdsrum med et flot lysindfald samt nye eller renoverede gulve.


SOLGT

Landligt liebhaveri i Nordsjælland

En helt igennem fantastisk landejendom i Nordsjælland, midt i mellem Hornbæk og Gilleleje med 17 ha. Et sjældent set smukt og arkitektonisk veludført hovedhus og tre store driftsbygninger. Gode rammer for et større hestehold og erhverv hjemme. 

SOLGT

{{sol.projekterLilleBoksOverskrift}}

Skriv til os

Når du indesender denne formular, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om din henvendelse.