BYBJERGGÅRDSVEJ 4,

3400 HILLERØD

Ejerbolig / Villa/Nedlagt landbrug
Kontantpris: 8.950.000
Ejerudgift pr. md.: 8.500
Beliggenhedsby: "Skovmosegård", Nejede
Boligareal: 398 m²
Grundareal: 10636 m²
Antal plan: 2
Værelser/stuer: 4 / 2
Byggeår: 1877
Ombygningsår: 1974
Energimærke: E
Tjek Boliglån
Christina Winther
CHRISTINA WINTHER Indehaver - Ejendomsmægler, MDE, DSE winther@wintherejendomme.dk
Bagerstræde 4 3480 Fredensborg 48485800

Sagsnr. W0504

Uhørt sjælden beliggenhed!

For enden at en privat og lukket grusvej er denne absolutte sjældenhed beliggende midt mellem Arresø, Pøleåen og Nejede Vesterskov. Trelænget og stråtækt landvilla med et jordtilliggende på lidt over en hektar og en Monets lignede have med sø, smuk og duftende beplantning og en stilhed der kun er få forundt. Ydermere et enestående fugle- og vildtliv med blandt andet rå- og dåvildt, fasaner og havørne.

Her er de bedste forudsætninger for den pladskrævende familie, flere generationer eller kontor hjemme. Oprindeligt er gården opført i 1877 og i 1974 væsentlig ombygget og består i dag af hovedhuset i to plan med 254 boligkvadratmeter. Længebygningen i et plan med i dag 144 boligkvadratmeter og et uudnyttet loftrum samt den rå ladebygning på 140 m2. De tre længer bundet sammen af den mest vidunderlige og solrige gårdhave med smuk beplantning og belysning.

Man er lykkedes til fulde med at bibeholde den oprindelige gårdarkitekturs udtryk og stemning og samtidig forene den med en moderne landvillas bekvemmeligheder. Her er nogle fantastiske rammer til udvidelse af boligarealet og ikke mindst uanede muligheder for ladebygningen. Drømmer man om et mindre dyrehold og nyttehave er her de mest vidunderlige forudsætninger for dette.

Her indfries drømmen om livet på landet i Nordsjælland.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Ring mig op