NORDRE STRANDVEJ 108,

3150 HELLEBÆK

Ejerbolig / Villa
Kontantpris: 18.900.000
Ejerudgift pr. md.: 20.591
Boligareal: 337 m²
Grundareal: 1616 m²
Antal plan: 3
Kælder: 91 m²
Værelser/stuer: 4 / 2
Byggeår: 2014
Energimærke: B
Tjek Boliglån
Christina Winther
CHRISTINA WINTHER Indehaver - Ejendomsmægler, MDE, DSE winther@wintherejendomme.dk
Bagerstræde 4 3480 Fredensborg 48485800

Sagsnr. W0382

Arkitektonisk liebhaveri på Nordkysten.

Med en sublim beliggenhed i Hellebæks vandkant er dette vidunderlige og enestående hjem beliggende. Stedet er en helhed, hvor man ved første øjekast lader sig imponere af de storslåede, skarpe æstetiske linjer, men senere er det varme, tryghed og hygge, der tager magten over én både som gæst og beboer.

Villaen, der er fra 2014, transcenderer de sædvanlige kategorier, man hæfter på boliger. Som den ligger dér med sine skarpe linjer som et magtfuldt statement og med sine utallige vinduer vendt mod havet, kan man føle sig som Poseidon.

Samtidig rummer den en særegen lethed i sit arkitektoniske udtryk, som om den til enhver tid kunne finde på flyde videre til en anden destination. Det er tegnestuen Lars Gitz, der i samarbejde med den nuværende ejer har skabt denne symbiose af nordisk stringens og asiatisk inspireret følsomhed.

Ejendommen, der er i tre plan og på 428 m2 er ideelt indrettet til en familie med flere børn, ligesom et par med børnebørn vil kunne sikre både disse og andre overnattende gæster fine forhold. Her er i alt tre badeværelser og et toilet. Indretningen er af kompromisløs høj kvalitet over hele linjen. Alle vinduer, der kan åbnes, er fløjdøre. Der er glas i en del af stueetagens gulv, så der også er godt lysindfald i underetagen. Loftshøjden er god, på højeste sted i stueetagen er den over seks meter med et spændende lysindfald og en særlig rumoplevelse til følge. Fra samtlige rum er der havudsigt, også fra karret i det ene badeværelse. Grunden er på 1.616 m2, og den futurisk formede carport rummer bilerne og har direkte indgang til huset via et bryggers.

Læs hele beskrivelsen ▾
Hent dokumenter
Book fremvisning
Ring mig op