{{sol.paaVejIndOverskrift}}

kapacitet til islændere

Vi søger landejendomme i Nordsjælland, tæt på skov med kapacitet til islændere og med mulighed for at anlægge ovalbane og store folde.


Max. kr. 20.000.000

fredensborg søpark

Vi oplever en stigende efterspørgsel i dette eftertragtede område. Både de ejendomme der beliggende med udsigt til Esrum Sø, i to plan samt de mindre i ét plan.


Max. kr. 5.000.000

sørup

Efter flere succesfulde salg i Sørup til både udlandsdanskere og herboende er efterspørgslen hertil meget positiv. Vi har et indgående kendskab til Sørup til glæde og gavn for både vores købere og sælgere. Pris afhænger af beliggenhed og stand.

landejendomme i nordsjælland

Flere af vores kunder søger landejendomme i Rudersdal, Hørsholm, Fredensborg, Helsingør og Gribskov kommune. Både med mindre og større jordtillæggende samt mulighed for at kunne bo flere familier sammen.

Max. kr. 20.000.000

byggegrunde

I forlængelse af flere af de byggegrunde vi har solgt i Nordsjælland, har vi en stor efterspørgsel på nye grunde eller mulighed for nedrivning af eksisterende byggeri. Vores kunder søger både i land- og byzone og et fælles ønske er naturskønne omgivelser.


Max. kr. 6.000.000

Ét plans villaer

Vi har flere kunder der søger ét plans villaer med mindre havestykke i Fredensborg Kommune.


Max. kr. 4.000.000

eksklusiv og centralt beliggende villa i hellerup

Minimum 300-400 m2 og med anvendelig kælder. Ejendommen skal være rummelig på alle plan og i gå afstand til Øresund og til Strandvejens butikker. Fleksibel overtagelse tilbydes. ID: 100029 

husmandssted

God ven af huset søger mindre husmandsted med et grundareal på 3.000-4.000 m2 og 2-4 hestebokse eller mulighed for opførsel heraf. Skal benyttes som sommerbolig, hvorfor tilladelse hertil skal kunne opnås. Gerne tæt på skov og strand i Nordsjælland. ID: 100126

Max kr. 3.000.000

mindre bolig i grønholt eller lønholt

På vegne af en familie fra Fredensborg søger vi mindre bolig der skal benyttes som personalebolig. Skal være beliggende i Grønholt eller Lønholt. ID: 100125

Max kr. 1.500.000

{{sol.paaVejIndLilleBoksOverskrift}}

Skriv til os

Når du indesender denne formular, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om din henvendelse.