{{sol.paaVejIndOverskrift}}

Landejendom til flere generationer

Vi har flere familier som søger landejendom med mulighed for, at bo flere generationer i Nordsjælland.


Max. 10.000.000

Morten Kock idyl

En familie som har solgt deres hus søger landejendom med gode jagt muligheder. - skov og eng. Gerne omkring 10 ha eller mere. Skal være beliggende i rolige omgivelser og ikke tæt ved store veje i Nordsjælland. ID: 100474


Max. 6.000.000

kapacitet til islændere

Vi søger landejendomme i Nordsjælland, tæt på skov med kapacitet til islændere og med mulighed for at anlægge ovalbane og store folde.


Max. kr. 20.000.000

sørup

Efter flere succesfulde salg i Sørup til både udlandsdanskere og herboende er efterspørgslen hertil meget positiv. Vi har et indgående kendskab til Sørup til glæde og gavn for både vores købere og sælgere. Pris afhænger af beliggenhed og stand.

landejendomme i nordsjælland

Flere af vores kunder søger landejendomme i Rudersdal, Hørsholm, Fredensborg, Helsingør og Gribskov kommune. Både med mindre og større jordtillæggende.


Max. kr. 20.000.000

byggegrunde

I forlængelse af flere af de byggegrunde vi har solgt i Nordsjælland, har vi en stor efterspørgsel på nye grunde eller mulighed for nedrivning af eksisterende byggeri. Vores kunder søger både i land- og byzone og et fælles ønske er naturskønne omgivelser.


Max. kr. 6.000.000

Ét plans villaer

Vi har flere kunder der søger ét plans villaer med mindre havestykke i Fredensborg Kommune.


Max. kr. 4.000.000

husmandssted

God ven af huset søger mindre husmandsted med et grundareal på 3.000-4.000 m2 og 2-4 hestebokse eller mulighed for opførsel heraf. Skal benyttes som sommerbolig, hvorfor tilladelse hertil skal kunne opnås. Gerne tæt på skov og strand i Nordsjælland. ID: 100126

Max kr. 3.000.000

{{sol.paaVejIndLilleBoksOverskrift}}

Skriv til os

Når du indesender denne formular, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om din henvendelse.