Donsevej 4, 2970 Hørsholm

Velkommen til "Donselund".

Et nyere og moderne landsted med en sublim beliggenhed og et jordtilliggende på lidt over 9 hektar. Feinschmeckeri når det er bedst og et hjem der favner den store familie, erhverv hjemme og et hesteafsnit udover det sædvanlige.

Man glædes når man ankommer til den store gårdsplads, med en perfekt fordeling til henholdsvis stuehuset, erhvervslængen samt privat adgang til stalden og øvrig disponibel beboelse.

Fantastiske omgivelser til store og små der blandt andet byder på et stort pool og terrasse miljø. Stemningsfuldt og overdækket bålsted med udsigt til den store have og søer. En tennisbane og dertil hørende "klubhus" der ikke er set mage. Så gennemført og med et misundelsesværdigt "locker room".

Et stuehus med en skøn og favnende atmosfære. Her er moderne og hyggeligt på én og samme tid, lyst og højloftet og en perfekt planløsning til den pladskrævende familie.

En i dag indrettet og ligeledes luksuriøs erhvervslænge med tilhørende køkken og badeværelse. Ydermere en selvstændig og disponibel lejlighed over staldbygningen.

Et staldafsnit der i dag byder på 16 bokse, grooming og vaskeplads, sadelrum og super plads til opbevaring. Ridehus ca. 21x38 og stor udendørs ridebane 32x60. Skønne og kuperede folde og marker og ridesti anlagt omkring samt nem adgang til Tokkekøb Hegn via lukket grusvej.

"Donselund" - en luksus for de få og drømmen for mange.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bor du i ejerbolig?
Har du solgt din bolig?

Bestil salgsmateriale