Villingerødvej 71, Esrum, 3230 Græsted

Velkommen til "Kildegården"

Et eksklusivt, gennemført og moderniseret landsted i Esrum, Nordsjælland med et jordtilliggende på lidt over 12 hektar.

Fredede omgivelser og udsigter man kun kan drømme om med bugtende vidder, stor sø og et haveanlæg, der begejstrer og tilmed en sublim jagt. Her er alle muligheder til stede for at kunne bo flere generationer, og have virksomhed hjemme i eksklusive og yderst repræsentative omgivelser.

Straks dobbeltporten åbner og man kører frem igennem æblelunden af den elegante indkørsel begejstres man. Her er privat, ugenert og en ro der alene brydes af det rige dyre- og fugleliv.

Bag den lukkede vognport åbenbarer sig en overvældende og betagende oase. En gårdsplads, der samler det nye, det moderniserede og det gamle håndværk på bedst tænkelig vis.

Stuehus opført i 2014 med 310 boligkvadratmeter og moderniserede driftsbygninger med blandt andet bolig nr. to med 202 boligkvadratmeter samt garager og værksted. Ydermere en netop opført wellness afdeling med ude spa, sauna samt mulighed for at kunne indrette fitness rum.

Haveanlægget omfavnes mod søen af flere alléer af lindetræer og ny som gammel beplantning er smukt og smagfuldt anlagt. Et nyttehaveafsnit for feinschmeckere med sirlige højbede og et skønt drivhus med vandingsanlæg.

Maskinhus fra 2015 på 200 m2, dobbeltcarport fra 2015 samt en ældre løsdriftsstald.
Ud af de 12 hektar er 2 hektar undtaget fredningen i og omkring gården.
Lavenergi med jordvarme og solceller.

En drøm af en landejendom - diskret luksus når det er bedst.