Hasejevej 6, Meløse, 3320 Skævinge

Yndigt lille husmandssted med super beliggenhed.

For enden af en privat grusvej er denne perle beliggende.
Omgivet af smuk natur med et rigt fugle- og dyreliv, sø og hegnede folde.

Man bydes velkommen via en klassisk smedejernsport og straks glædes man over, hvor yndigt og velholdt her er. Hele matriklen er omgivet af en flot beplantning og ikke mindst store belægningsflader med herregårdssten.

De skønneste terrasser, hvorfra solen kan nydes fra morgen til aften og ikke mindst udsigten til sø og folde. Flotte bed og stensætninger med farvestrålende og store hortensia. En nedbygget spa i forlængelse af huset terrassemiljø indbyder til ro og afslapning.

Et jordtilliggende på i alt 1,7 hektar hvor der ydermere er anlagt en yderst veldrænet ridebane med målene 17X35 samt to udhuse fra 2008 på i alt 39 m2.

Huset er opført i 1978 og byder på i alt 197 boligkvadratmeter. Her er lyst, indbydende og særdeles velholdt og med en udsigt der skal opleves. Ydermere en højloftet og rå kælder med indgang udefra på 24 m2. Fra huset flere udgange til de omkringliggende terrasser og en god samhørighed til den sekundære bygning der er yderst disponibel. Opført i 1971 og rummer 150m2 med blandet andet hjemmekontor, vaskehus, bad- og toiletforhold samt garage med smøregrav med fuld ståhøjde.

Nærområdet er en oase af mangfoldig natur og ikke mindst Arresø.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bor du i ejerbolig?
Har du solgt din bolig?

Bestil salgsmateriale