Damsholtevej 11, Gunderød, 2970 Hørsholm

Velkommen til "Aakærgaard"

Beliggende i Gunderød, Hørsholm og med et unikt jordtilliggende på lidt under 17 hektar. Et smukt og bugtende terræn med marker, enge, remiser, sø og Donse Å.

Et klassisk gårdspladsmiljø byder velkommen og man glædes straks over hvor velholdt og charmerende her er. Stuehuset er opført i 1927 og byder på 190 boligkvadratmeter fordelt på to plan. Her er højt til loftet, et godt lysindfald samt en god planløsning. Årgangens arkitektur fornægter sig ikke og kvaliteten og de mange bygningsmæssige detaljer begejstrer.

De øvrige længer er et kapitel for sig med intet mindre end 1191 erhvervs m2 der i dag blandt andet indeholder et meget flot kontormiljø, badeværelse, toilet, lager og værksted med lift og smøregrav.

Her er uanede muligheder for anvendelse af disse længer til eksempelvis en ekstra bolig. Dertil maskinhus opført i 2016 på 78 m2.

Rammerne for et heste-/dyrehold er udtalte i henholdsvis dele af driftsbygninger og i lige så høj grad på jorderne. Ydermere byder nærområdet på Tokkekøb Hegn, et fantastisk stort skovareal med et varieret landskab på 631 hektar med mange rekreative faciliteter.

En ejendom der i sin helhed lever op til alle energirigtige optimeringer med jordvarme og solceller.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bor du i ejerbolig?
Har du solgt din bolig?

Bestil salgsmateriale