Diskrete salg

Ikke alle vores kunder ønsker et officielt salg af deres ejendom, hvorfor du altid er velkommen til at ringe eller skrive til os, for en nærmere drøftelse om dit måske kommende nye hjem.

ØNSKER DU ET DISKRET SALG?

Mange overvejelser kan ligge bag en beslutning om at sælge sit hjem diskret. Vi vil sammen finde den bedst tænkelige løsning hertil og sammen skræddersy de muligheder netop din ejendom kan tilbydes, for et diskret salg.

LANDEJENDOM I FREDENSBORG KOMMUNE

Yderst velbeliggende gård med et fantastisk jordtilliggende på 18 hektar.
Flere store boliger og et charmerende gårdspladsmiljø omkranset af de øvrige stald-og erhvervs længer. Alle forudsætninger er til stede for selv at kunne skabe et skønt hesteafsnit.

W0558

Kr. 15.750.000

Den absolutte landejendom i Nordsjælland

Enestående, sjælden og helt unik – liebhaveri i sin reneste form. Opført i 2016 som et økologisk og bæredygtigt projekt, hvor naturens byggematerialer er anvendt.
En drøm om at skabe en bæredygtig fremtid i naturskønne omgivelser. Et jordtilliggende på lidt under 30 hektar, der blandt andet byder på et haveanlæg der ikke er set mage til.

W0608

Kr. 32.000.000

SUBLIM LANDEJENDOM I TIKØB

Underspillet liebhaveri med en beliggenhed og udsigt til Esrum Sø man kun kan drømme om.
Natur, udsigt og ugenerthed går her op i en højere enhed.
Et samlet jordtilliggende på 27 hektar. 


SOLGT

Luksuriøs landejendom i Vedbæk

Vidunderligt og gennemført landsted i hjertet af Vedbæk.
Gennemført fra A-Z ude som inde og ydermere med et misundelsesværdigt hesteafsnit.

SOLGT

Moderne landejendom - direkte til Esrum Sø

Her er tale om et landsted i Nordsjælland med formentlig den smukkeste, og mest overvældende, udsigt til natur og sø en landejendom kan præstere. Liebhaveri i sin reneste form for dem der værdsætter diskretion, naturen og en sjældent set tilbagetrukket luksus. Ydermere skønne rammer til at kunne bo flere generationer samt have erhverv hjemme. Ejendommens jordtillæggende på 11,4 ha byder blandt andet på parklignende have omkring huset, græs til høslet og en mindre sø. Her er de bedst tænkelige forhold for den jagt interesserede og gode rammer for dyrehold.

SOLGT

Nybyggeri fra 2017 i Fredensborg By

Moderne, lavenergi og et absolut minimum af vedligehold er kendetegnet for bebyggelsen Asminderødhave. I ét plan 138 boligkvadratmeter og en omkringliggende grund på 415 m2 med stor terrasse, højbed, cykelplads og plads til både lille trampolin og gyngestativ.
Ydermere carport med indbygget udhus.

SOLGT

Landligt liebhaveri i Nordsjælland

En helt igennem fantastisk landejendom i Nordsjælland, midt i mellem Hornbæk og Gilleleje med 17 ha. Et sjældent set smukt og arkitektonisk veludført hovedhus og tre store driftsbygninger. Gode rammer for et større hestehold og erhverv hjemme.

SOLGT

Unik lejlighed med udsigt til slotsparken

Sjældent udbudt lejlighed med egen tagterrasse, parkeringskælder og elevator centralt beliggende i Fredensborg By. Byder på rummelig entré med adgang til badeværelse med brus. Stort opholdsrum med nyt køkken og udgang til den fantastiske tagterrasse på lidt over 100 m2 og herfra udsigt til Slotsparken, historiske smukke bygninger og det gamle vandtårn. To gode værelser og alle opholdsrum med et flot lysindfald samt nye eller renoverede gulve.

SOLGT

Kvalitet og uanede muligheder

Omgivet af smuk natur og få kilometer fra en af Danmarks bedste strande, er denne landejendom beliggende. Kvalitet er kendetegnet for denne ejendom der byder på over 300 m2 privatbolig, selvstændig lille lejlighed, erhvervsbygning på 476 m2 og hal på ca. 20x80 og omgivet af et fantastisk stykke land med egen sø på 8,7 ha. De bedst tænkelige rammer for den pladskrævende familie, flere generationer, dyrehold og erhverv.

SOLGT

STRANDLUND I CHARLOTTENLUND

Strandlund er en lille strandpark, der omkranser ældrebebyggelsen Strandlund hvor denne attraktive lejlighed er beliggende. Området hørte oprindeligt til landsbyen Gentoftes overdrevsjord. Det blev i 1905 solgt til fabrikant C. Holmblad, der senere solgte til A.P. Møller. Skibsrederen overtog også naboejendommen "Vennerslund", der var ejet af stifteren af Ø.K., H.N. Andersen. Gentofte Kommune købte disse to "skibsredergrunde" i 1973 og lod ældrebebyggelsen Strandlund opføre. Bebyggelsen ligger lige ud til Strandvejens indkøbemekka og lige over for Charlottenlund Skov.

SOLGT

BYGGERPROJEKT I NORDSJÆLLAND DIREKTE TIL SKOVEN

Med en beliggenhed direkte til skoven i Nordsjælland er dette projekt drømmen for mange. Beliggende i Helsingør Kommune og kan renoveres eller nyt kan opføres med gældende regler for landzone og skovbyggelinje.

SOLGT

SKRIV TIL OS