HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS?

Beslutningen om at WINTHER EJENDOMME i 2016 skulle være en selvstændig og uafhængig ejendomsmæglervirksomhed udsprang sig af, at vi havde arbejdet i ejendomsmæglerkæden home samt i ejendomsmæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen. Vi ønsker at give vores kunder et personligt, professionelt og skræddersyet forløb, uanset om du skal sælger eller købe.

Vores fokus ligger i at finde et hjem og sælge et hjem og alene det.

Vi er opvokset i Nordsjælland, hvor vores opvækst har været præget af ridesport, jagt, sejlads og den pragtfulde natur. Livet på landet kombineret med uddannelse og arbejde nord for København, har sat rammen for vores virke i dag.

SKAL DU SÆLGE DIN VILLA?

Har dit hjem en særlig beliggenhed i naturrige omgivelser eller lige det ekstra og unikke som gør din bolig til noget helt særligt?

SKAL DU SÆLGE DIN LANDEJENDOM?

Vi har et indgående kendskab hertil, til glæde og gavn for vores sælgere og købere.
Med opvækst og i dag en dagligdag på landet, samt ridesport og jagt siden barndommen, har vi en oprigtig viden og naturlig tilgang hertil.

SKAL DU SÆLGE DIT FRITIDSHUS?

Stemningen og roen som ens andet hjem kan give skal opleves.
Vi har i løbet af årene solgt Nordkystens mest velbeliggende og charmerende fritidshuse. Store og imponerende, små og omfavnede, til Kattegat og til Øresund, til herboende og til udlandsdanskere, i skovens stille ro og til marker. Drømmen om et fritidshus og ikke mindst dets beliggenhed og kunnen, er meget individuel. Vi kender til den altoverskyggende kærlighed at kunne fortrække sig i sit fritidshus.

SKAL DU SÆLGE EN BYGGEGRUND?

En parcel, de mange hektar eller nedrivningsprojekter.
Vores resultater må afspejle vores evne til at se mulighederne og formidle salgene heraf og glæden er lige stor hver gang.

LIEBHAVERI

Vi har igennem to årtier solgt rigtigt liebhaveri.
Nogle af Danmarks mest sjældne, kostbare og unikke hjem har vi formidlet salgene af via vores netværk og vigtigst af alt, fundet de rette købere til.
Vi forstår os på liebhaveri.

Bestil en uforpligtende salgsvurdering

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.